Don't miss:
caenes

Modele ne kosove

Modèle ferma është komponentë e projektit “Promovimi i bujqësisë, hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës” i financuar nga BE dhe ndodhet në Dolak të Vushtrrisë, te fermeri Nazmi Osmani, i Cili nga ka përfituar nga Projekti Pajisjet për ngritjen e fermes, e CILA është e para e ketij lloji në regjion, dhe e CILA do të shërbejë si qender trajnimi për fermerët e regjionit. Modeli Shqiptar nga Mali i Zi ka sfiluar për markat më të njohura, si Prada, Burberry, Kenzo, Moschino, DKNY e shumë të Tjera. Me pamjen klasike të një modeli pasarelash dhe prerje të veçantë të fytyrës, Gjinaj është i përsosur për të sfiluar dhe si fotomodel, ndaj Edhe është zgjedhur nga agjencitë më prestigjioze të modelingut, si “Ford” APO “Wilhelmina modèles”. Në fjalën e rastit, Drejtori Ekzekutiv i IADK-së ndër të Tjera theksoi: “jemi Ketu perte promovuar modèle fermën e lopeve qumeshtore ne fshatin Dolak te Vushtrrise, e CILA eshte komponenta e 5TE e projektit te IADK-se, financuar nga Bashkimi Evropian. IADK është në implementim të një Projekti bujqësor që ka 6 Komponente Kryesore. Kjo ferme Model me noile te Larta është njëra nga këto Komponente, Kurse komponentët Tjera të projektit i Kemi prezantuar vitin e kaluar. Përmes fermave Model IADK SYNON të promovojë praktikat e Mira të farmingut sipas kerkesave të Bashkimit Evropian; PRA Edhe Kjo modèle fermé është e sistemit te mbajtjes se lire te kafshëve sipas kërkesave te be-se, dhe ne përputhje me standardet e ndërtimit. Kapaciteti i mbajtjes së kafshëve i kësaj ferme është 20 lopë, me kapacitet të prodhimit të qumështit 100 000 Litra në vit. Qellimi yne eshte qe Kjo modèle ferme t`i sherbej JO vetem fermerit përfitues, por Edhe fermereve te tjere qe trajnohen Ketu, si dhe institucioneve SIC Jane Ministria dhe Komunat-te cilat se bashku me ne duhet te përkrahin Kete Sektor te bujqesise, dhe te marrin shembull MBI praktikat e avancuara te prezantuara Ketu. Ne falënderojmë bashkimin Evropian, përfaqësuesit e komunave dhe te ministrisë e bujqësisë që janě prezent, dhe pronarin e kësaj ferme për entuziazmin e TIJ për punë. Kërkojmë nga të Errësira dashamirët e sektorit të bujqësisë të përkrahin këtë Sektor, në mënyrë që të përkrahet zhvillimi Ekonomik i Kosovës “. Gjenet Shqiptare takohen me pamjen alla Kurt Kobain: Nikson Gjoka është modeli Shqiptar që Banon në Zvicër.

Me tiparet e TIJ të Forta dhe vështrimin depërtues u kthye në një prej modelëve më të suksesshëm. Ai menaxhohet nga agjencia “scout models”, dhe ka qenë imazh i fushatave të një sërë markash, mes pneu “Viu Eyewear”. Modèle Slovénie është ndërmarrje ndërtimore me traditë DISA vjeçare, e CILA është themeluar ne bashkëpunim me konsulentë dhe Ekspert sllovenë te ndërtimit. Aktivitetet Kryesore të ModelSloveni-së Janë: projektimi, ndërtimet e ulëta dhe të Larta dhe shërbimet Shit-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Clouse